Michael Linclau behaalde in 2004 zijn diploma Tuin- en landschapsarchitectuur aan de Hogeschool Gent.

Tuinen Linclau verzorgt alles: van grondwerken tot het plaatsen van vijvers, beplantingen en verhardingen met het oog op de perfecte afwerking en elk detail.

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van zowel landelijke tuinen als moderne tuinen. Ook voor uw stads – of voortuin kan u bij ons terecht. Als eerste stap maken we graag kennis met wie jullie zijn, op die manier weten we wat u van uw tuin verlangt. Na deze kennismaking gaan we van start en slaan we geen enkele stap over. Ook na de aanleg van uw tuin blijven we u ondersteunen. Door jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het geven persoonlijk en gericht tuinadvies.

 

tuinarchitectuur TUINARCHITECTUUR

tuin architectuur
De basis van een tuin is een goed ontwerp! Wenst u een nieuwe tuin aan te leggen of een bestaande tuin te renoveren dan is een goed plan van groot belang. Om een juist beeld te krijgen van de tuin wordt een 3D tekening gemaakt.

 

tuinaanleg TUINAANLEG

U kan bij Tuinen Linclau steeds terecht voor allerhande aanlegwerken. Vakbekwaamheid gekoppeld aan een modern machinepark, staat garant voor een professionele afwerking met oog voor detail.
tuin aanleg

 

onderhoud ONDERHOUD

tuin onderhoud
Naast het ontwerp en de realisatie van de tuin zorgen we ook voor het onderhoud.
Dat is mogelijk voor zowel privé tuinen als bedrijfsgroen.